Valmistautuminen Ruoka 2013 -messuille: Graafikon näkökulma

Haluan tuoda esiin valmistautumisen tälläiseen isoon tapahtumaan, kuten Ruoka – 13 messut ovat, niin siksi halusin myös ehdottomasti tuoda esiin muidenkin osallisten näkökulmaa.

Kuten aiemmi mainitsin, niin mukana messujen onnistumiseen ovat olleet monet tahot ja henkilöt. Tässä ammattilaisten omia näkökulmia vierailevana blogikirjoittajana, Miia Huttu ja Omituinen Design, olkaa hyvä! 🙂

Miian yhteystiedot löytyvät blogini sivureunasta ja alta, kannattaa ihmeessä ottaa yhteyttä, jos tarvitset hyvän graafikon ammattitaitoa! Tässä vielä Omituinen Design – sivut.

 

”Parisen viikkoa sitten kurssikaverini Teemu, jonka tunnette parhaiten tämän blogin kirjoittajana, pyysi minua mukaan tekemään visuaalista ilmettä T*mun Kastikkeen ruokamessuesitteeseen. Samalla sovimme, että kirjoittaisin omasta näkökulmastani myös tänne blogin puolelle ja näin siis tapahtukoon.

Nimeni on Miia Huttu ja olen ammatiltani julkaisugraafikko. Kuten kastikegurumme Teemu olen minäkin käyttänyt kuluneen talven oman yritystoiminnan valmisteluun yrittäjäkurssilla. Tavoitteena olisi, että toiminimi ”Omituinen design” näkisi päivänvalon vielä kevään 2013 aikana. Oman yrityksen perustamiseen liittyy valtavasti uuden opettelua, ja välillä se pelottaakin, mutta luotan siihen, ettei tämäkään asia nyt niin vaikea ole, etteikö sitä normaaliälyllä varustettu ihminen oppisi.

Mutta palatakseni ruokamessuihin. Valokuvaajatuttavamme Gilbert Ludwig otti kasan upeita annoskuvia Teemun tekemistä possuleivistä, joihin lusikoimme kunnon annokset lanseerattavaa kastiketta. Täytyy ihmetellä, miten ihmiset, jotka tekevät työnsä puolesta päivittäin ruokakuvauksia pystyvät olemaan syömättä kuvattavia tuotteita (ehkä he eivät pystykään), sillä sen verran herkulliselta leipä näytti – niin kuvassa kuin lautasellakin. Onneksi pääsimme maistamaan niitä sitten myöhemmin, muuten koko homma olisi ollut julmaa kidutusta.

Minun tehtäväni projektissa oli koostaa aikaisemmin suunnitellusta etiketistä ja Gilbertin ottamista valokuvista kokoontaittuva esite, jossa olisi infotekstin ja yhteystietojen lisäksi myös resepti riivitylle possulle T*mun kastikkeella. Otin lähtökohdaksi Harri Hyytiäisen suunnitteleman etiketin vintage-henkisen värityksen ja muotokielen. Halusin, että esiteen tuottama mielikuva olisi kodikas ja rento. Ja tietenkin sen tavoitteena on myös houkutella paitsi ostamaan kastiketta, myös kokeilemaan esitteessä olevaa reseptiä. Lopputuloksen löydätte täältä blogista ja jos haluatte ihan oman kappaleen, niin niitä on jaossa Ruoka 2013 -messuilla. ”

 

2013-03-07 T-BBQ 053

Teemu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s