Yhteenveto Ruoka – 13 messuista

Jipii!! Nyt on Ruoka – 13 messut takana ja mieli on mitä parhain! Lopputulos messuista oli enemmän kuin odotin.

Takana 500 purkin urakka, kastikkeiden keitto, purkitus ja kantaminen, sekä messujen ulkoasun hionta ja valmisteleminen. Sekä tietenkin kaksi pitkää päivää ihmisten parissa, mikä oli ehdottomasti mukavin osuus! 🙂

Kyllähän tälläistä työkseen tekisi, ehdottomasti. Kyse on vain aivan muista tekijöistä, eli millä määrin tuotetta tulee myydä tullakseen sillä toimeen. Noh, niitä asioista pitää miettiä enemmän, sitä ennen voi vain fiilistellä hyvistä tuloksista ja tunnelmista.

Takana siis 500 purkkia, melkein 1000 maistatettua annosta ja paljon hyvää palautetta. Lisäksi pyydeltiin muille messuille, sekä promotioon meni mukavasti myös tuotteita. Tästä todella on hyvä ponnistaa.

Messuilla oli mukana monelaisia esillelaittajia ja ruokatuotteita. Erilaisten tulisten kastikkeiden kirjo alkaa lisääntymään selvästi, mutta silti markkinat ovat pienet verrattuna kysyntään. Esille todella tarvitaan kotimaistakin osaamista, sillä sitä kyllä löytyy ja tuotteiden valikoimaa tarvitaan lisää myös!

Omissa ajatuksissani haluan kehittää jatkossa tuotteeni mahdollisimman lähelle kotimaisuutta ja paikallisuutta, luonnonläheisesti. Prosessi varmasti on pitkä ja hankalakin, mutta siihen todella tähtään.

Tunnelmia vielä kuvien muodossa:

Tässä purkkeja kylmäkellarissa. Etikettien laitto oli melko kylmää hommaa kellarissa. 🙂

T*Mun Kastike

Esitteitä otettiin 500 kpl, lähestulkoon kaikki meni. Kiitos Omituinen Design ja Miia Huttu!

Ruoka -13 T-BBQ / Omituinen Design

Pöytä oli koreana messuilla.

T*mun kastike

Fiilis lauantain jälkeen oli mahtava! Sunnuntailta ei ehtinyt napsimaan enää kuvia, joten voisi sanoa, että näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

ruokamessut T-BBQ

Teemu

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Yhteenveto Ruoka – 13 messuista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s