T-BBQ tuotteet nyt kaupoissa! (ideasta yrittäjäksi)

Kyllä, se on siinä. Nimittäin nyt jo kaksi vuotta sitten perustamani blogin yksi huippukohdista: Oma yritys ja tuotteet kauppoihin! 🙂

Perustin blogini kaksi vuotta sitten, tarkoitukseni oli tuoda esiin omia ohjeitani, mutta samalla kertoa tarinaa tuotteen kehittämisestä, sekä sen tuomisesta markkinoille.

Vuodesta 2009 lähtien olen kehittänyt kastikkeitani ensin omassa keittiössä, ja nyt viimeiset puoli vuotta niin yrittäjyyskurssin puitteissa, kuin vuokrakeittiössäkin. Helppoa se ole ollut, toisinaan tuotteeni ovat olleet ”tauolla” pidemmän aikaa, ilman että olen jaksanut tehdä niille mitään. Mutta jatkuva kysyntä ja tuttuvien/ystävien tuki, sekä loistava vastaanotto messuilla ja markkinoilla on valanut uskoa paljon.

Siksi siis toukokuun lopussa 2013 syntyi päätös perustaa oma yritys, T-Barbeque. Yrityksen päätuotteet tulee siis olemaan aluksi viisi erilaista kastiketta, T*Kastike, T*Mun sauna, T*Mun Haba- ja Naga, sekä T*Mun kesätomaattikastike. Kaksi ensimmäistä ovat nyt saatavilla Osuuskauppa Keskimaan kuudessa toimipisteessä alkuun; Seppälän ja Keljon prismoissa, S-Market Muurame ja Savela, S-market Palokka ja Mestarin Herkku.

Tuotteet ovat saatavilla viikosta 26 tai 27 alkaen. T*Mun kastikkeet purkeissa ovat lisäaineettomia, paitsi kesätomaattikastikkeessa on toisesta erästä alkaen käytetty hyytelöimiseen pektiiniä, sekä säilövyyteen askorbiinihappoa, jota on mm. puolukoissa. Luonnollisia aineita kuitenkin.

Mitä ovat T*mun kastikkeet?

T*Mun kastikkeet ovat omalla reseptilläni tehty, Jyväskylässä valmistettu, sekä itse purkitettu ja etiketitetty. T*Mun kastikkeet ovat lempeän chilisiä, ja soveltuvat niin lihalle, kalalle kuin kasviksille. Tässä blogissa löytyy paljon ohjeita reseptit – välilehdeltä kastikkeiden käyttöön. Toimivat hyvin myös sellaisenaan esim. dippinä.

Piakkoin yritän avata oman verkkokaupan, jotta kastikkeiden kaikkia versioita saisi koko suomesta! 🙂 Lisäksi ravintoloissa jatkan myös piakkoin, yritän saada kastikkeeni listoille loistavissa ruuissa.

Myös erilaisissa tapahtumissa yritän käydä esittelemässä ja myymässä tuotteina. Tuoteperhe kasvaa piakkoin, siitä lisää myöhemmin 🙂

T-BBQ kastikkeet

T-BBQ kastikkeet

 

Jatkan kirjoittamista paitsi ruokaohjeiden saralla, niin myös satunnaisesti ruokakulttuurin ja elämänmuutoksen myös.

Niinpä suosittelen kaikille kokeilemaan tuotteitani, saat maustetta elämään! 🙂

 

T-BBQ "maustetta elämään"

T-BBQ ”maustetta elämään”

 

Teemu

 

 

 

 

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “T-BBQ tuotteet nyt kaupoissa! (ideasta yrittäjäksi)

  1. Hienoa Teemu! Juuri tänään luin artikkelin siitä, että ihmiset haluavat pienten tuottajien tuotteita läheltä. Hienoa, että olet saanut jo jakelun alkuun. Pidän peukkuja ja lupaan ostaa maistiaiset, kun liikun sielläpäin.

    • Kiitoksia Jonna! 🙂
      Tämähän on vasta alkua, tiedä vaikka jossain vaiheessa tuotteitani voisi saada laajemminkin!
      Ainakin piakkoin avautuvasta verkkokaupasta saa tuotteitani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s