Haukipihvejä aasia-twistillä ja T*Mun kastikkeella

Näin (vieläkin) tuoreena yrittäjänä täytyy sanoa sen olevan kyllä kiireistä. Mutta hyvällä tavalla. Mikään ei voita kyllä itselleen tekemistä, kun vaan aina ymmärtäisi keskittyä olennaisiin asioihin, hah. 🙂

Olen keskittynyt tällä haavaa tuotevalikoimani laajentamiseen ja verkkokaupan avaamiseen, tarkoitus olisi lisätä valikoimaa entisestään ja saada se kauppa viimein auki. Tämä taas ikävästi haittaa myyntiä, kun ei oikein aina ehdi ja jaksa roikkua puhelimessa tarjoamassa kastikkeita esim. ravintoloihin. Eli ravintolat hoi!! Täällä olisi oikein loistavia, itse tehtyjä T*Mun kastikkeita käyttöönne!! 😀

teemu.peltonen@tbbq.fi – saa jakaa kiinnostuneille!

Mutta asiaan. Olen havainnut monen muun myötä, että T*mun kastikkeet ovat erittäin herkullisia myös itämaisissa ruuissa. Taannoin pyöräytin jauhetusta hauesta kalapihvit, ja voin rehellisesti sanoa, ei kyllä eroa huomaisi hyvään lihaan! Tässäpä ohje:

Haukipihvit itämaisittain T*Mun kastikkeella

n. 500 g jauhettua haukea / muuta kalaa

2 kynttä valkosipulia silputtuna

 puolikas puntti korianteria silppuna

1 muna

pala inkivääriä silppuna

2-3 rkl kalakastiketta (lisää ensin vaikka 1 rkl, paista koepihvi mikrossa ja testaa suolaisuus)

puolikkaan limen mehu

1 tl pippuria

(chiliä silppuna halutessasi)

päälle:

tuoretta korianteria

T*Mun kastiketta

(liraus limen mehua)

Sekoita muut aineet kalan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Paista pieni nokare esim. mikrossa pienimmällä lämmöllä kypsäksi ja maista suolaisuus. Lisää chiliä joukkoon jos haluat, mutta muista, että kastikkeessa on potkua myös! 😉

Haukipullia T-BBQ

Haukipullia T-BBQ

 

Paista voissa, kookosöljyssä tai laardissa pannulla molemmin puolin ruskeaksi, vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi. Tämä vie paksuudesta riippuen 10 – 15 min. Pihvien täytyy olla kypsiä, mutta ei kuivia, voit varovasti halkaista pihvin reunaa ja tarkistaa kypsyyden, tai käytä paistomittaria.

haukipihvit

Kun pihvit ovat valmiit, niin lisää päälle vielä tuoretta korianteria ja T*Mun kastiketta, haluamallasi tulisuudella tai maulla. Tarjoa esim. itämaisen salaatin kera.

Haukipihvit T*Mun kastikkeella

Haukipihvit T*Mun kastikkeella

 

Hyvää viikonloppua kaikille, ja ai niin, tbbq.fi verkkokauppa aukeaa aivan tuota pian!!! 🙂

 

Teemu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s