tbbq.fi verkkokauppa nyt auki!

Viimein! Nyt nimittäin on avattu T-Barbeque verkkokauppa osoitteessa: tbbq.fi

T-BBQ tuoteperhe

Saatavilla on aidot, Jyväskylässä käsintehdyt chili – ja maustekastikkeet, sekä kausituotteet, kuten luomutomaatista tehty kastike sekä kotimaisesta omenasta tehty omenainen Kinkkukastike. Pyrin käyttämään tuotteissani mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja ja kotimaisia raaka-aineita. Tästä blogista löytyy paljon erilaisia reseptejä T*Mun kastikkeille, mutta myös muitakin omia kokeilujani.

Yrittäjänne haastattelun voi lukea Keskisuomalaisen verkkolehdestä:

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/kastikemestari-lataa-suomessa-ei-osata-grillata/1669564

Väitteeseen voi ottaa kantaa, eli osataanko suomessa grillata oikein? Onko täällä kunnon Barbeque-kulttuuria? Itse väittäisin, että on ja ei. Yleisesti raaka-aineen eli lihan käsittely mielestäni on hakusessa, mahdollisimman iso pihvi ja halvalla on se suuntaus. Ribsit ja wingsit on liian sitkeitä usein, eli paljon ei puutu, mutta se viimeinen silaus.

Nauti ruuasta,

Teemu

Mainokset
Kategoriassa BBQ

4 ajatusta artikkelista “tbbq.fi verkkokauppa nyt auki!

  1. Moi,

    voiko mausteseoksia ostaa jostain kaupasta Jyväskylässä? Kävin Vaajakosken S-marketista hakemassa 2 purkkia kastiketta (savu ja oma) mutta en löytänyt ko. kuivia mausteita. Voin kyllä tilata mutta tuntuu hullulta maksaa postikuluja kun on samalla paikkakunnalla sun kanssa. Voin vaikka hakea jostain ja maksaa ne käteisellä, jos näin sovitaan.

    -Päivi-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s