Miksi kieltäytyä ilmaisesta kinkusta ja siidereistä?

Niin, miksi? Hyvä kysymys. Sillä juuri niin tein viime vuonna. Eikä siinä vielä kaikki, kieltäydyin myös ilmaisista siidereistä. Ei, en ole hullu tai rikas, tässä jonkinlainen selitys.

Blogia pitäessä toisinaan törmää tuotelahjoihin, joista yritys toivoo bloggarin kirjoittavan jotain positiivistä, tai muutoin osallistumalla jotenkin tuotteeseen ja sen markkinointiin. Idea on todella hyvä. Ei siinä mitään.

Mutta mitä tulee esim. siideriin, niin en vaan mitenkään pysty sanomaan edes siideriksi jotain, joka ei ole tehty omenoista, tai ole laimennettua omenaviiniä kaikkine lisäaineineen. Saati sitten pystyisin kehumaan sellaisia tuotteita!

Kinkku taas…noh. En vaan halua tukea perinteistä tehotuotantoa, vaan haluan mielummin hyvinvointia eläimille ja ravitsevampaa ja maukkaampaa lihaa itselleni. Sitä paitsi, miten ihmeessä olisin jaksanut syödä 7kg kinkkua?!

Mutta mistä en kieltäytynyt, niin oli Jyväskyläläisen Bona Naturon veggie patukat. Firman perustaja Teemu Kokko tarjosi tuotteita maistiin, ja en kyllä kieltäytynyt kun vilkaisin tuoteselostetta. Kasvispohjainen patukka, gluteeniton, sis. palkokasveja, siemeniä, oliiviöljyä, kasviksia…jep! Eikä lisäaineita, tai jo aiemmin mainittuja, dissaamiani auringonkukka/rypsi/maissi/soijaöljyä. Eikä edes lisäaineita!!!! 🙂

IMG_3431Kokeilimme pienimuotoisen raadin kanssa kahta eri tuotetta, ”Veggie mix”, sekä ”Sesame”. Maku molemmissa oli hyvä, oma suosikkini oli Veggie mix. Mausteena ollu sipuli antoi mukavan makeahkon maun, joten kokonaisuus oli miellyttävän makuinen.

Patukat ovat siis suolaisia, ja sopivat hyvin mielestäni sellaiseksi välipalaksi, kun on kiire ja haluaa jotain laadukkaampaa kuin iän ikuinen suklaa, tai vielä pahempaa, energiapatukka.Suosittelen!

www.bonanaturo.com

Bona Naturo veggie mix

Bona Naturo veggie mix

 

 

Bona Naturo Sesame

Bona Naturo Sesame

 

 

Teemu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s