Uskomattomat T-BBQ – lihabullat

Olen pitkään jo ajatellut, miten hyviä lihapullia voisi saada aikaan T*mun kastikkeilla ja T-BBQ mausteilla, mutten ole ehtinyt kunnolla testaamaan. Ennen kun tässä taannoin sen tein. Ja kaduin kovasti.

Kaduin etten ollut tehnyt tätä ruokaa aiemmin, nimitt. näistä lihapullista tuli paitsi vaimoni, niin myös omat suosikkini! Ja kuten aina, niin sopivien vastapainojen hakeminen on aina tärkeää. Ei siis tulista, mausteista, vaan tasapainoista ruokaa. Kuten nämä pullat. Kokeile niin huomaat!

T-BBQ Lihapullat a’la T*mu

taikina:

500g naudan jauhelihaa (miel. suomalaista rotunautaa)    t-bbq lihap.taikina

1 muna

vajaa dl kermaa      

persiljaa silputtuna (n. vajaa puoli punttia)

3-5 valkosipulin kynttä silppuna

pari rkl mieleistä T*mun kastiketta

pari rkl T-BBQ mausteseosta

 

Valmista taikina. Sekoita kaikki aineet kulhossa sekaisin. Vaivaa kunnes taikina alkaa jäämään kiinni laitoihin. Kypsennä pieni koepala pannulla tai mikrossa pienimmällä lämmöllä ja maista. Lisää tarvittaessa mausteseosta jollei suolaisuutta ole tarpeeksi.

Lämmitä pannulla voita ja tee taikinasta lihapullia. Kypsennä pannulla pullat puolin toisin kypsiksi.

t-bbq lihapullat

Mikäli haluat tehdä pasta-annoksen, keitä mieleistä pastaa valmiiksi. Kun lihapullat ovat valmiita, lisää niiden päälle haluamaasi T*mun kastiketta, esim. Pekoni – Punasipuli BBQ käy tähän hyvin. Hauduta muutama minuutti.

Sekoita pasta ja lihapullat kastikkeineen sekaisin. Lisää päälle juustoraastetta ja nauti.

T-BBQ lihapullapasta

T-BBQ lihapullapasta

 

VINKKI:

Voit lisätä lihapullia kastikkeineen myös sämpylän väliin. Leikkaa sämpylä auki, laita juustoviipaleita puolikkaille ja lämmitä puolikkaita, kunnes juusto sulaa. Lisää lihapullakastiketta, sekä mielesi mukaan esim. suolakurkkua.

T-BBQ lihapullaleipä

 

Teemu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s