Thetki blogista ja ruuasta

Tämä blogin tarkoitus on keskittyä vain ja ainostaan hyvää ruokaan ja tuoda esiin kaikki, mitä tiedän ruuasta. Toivon oppivani lisää samalla.

Mitä on hyvä ruoka? Tämä ei ole itsestään selvyys tänä päivänä, kun melkein kaikki ruokamme on pitkälle prosessoitua ja ravinneköyhää. Minulle hyvä ruoka on itse tehtyä, tuoreista raaka-aineista. Tähän kuuluvat kotimaiset kalat, luomuliha ja luonnonmukaisesti kasvatetut kasvikset.

En halua eritellä ruokia liharuokiin, kasvisruokiin, vaan ainostaan oikeisiin, hyviin ruokiin. Olen pitkään etsinyt parhaita ohjeita erilaisista maailman ruuista ja itse tehnyt paljon ohjeita näiden pohjalta. Muutama sata sivua taitaa olla omia resepteja tällä hetkellä.
Erityisesti rakastan mausteita, BBQ – ja grilliruokia. Pidän myös kokeellisesta lähestymisestä ruokaan, yritän saada raaka-aineista parhaat irti.
Filosofointia myös yleisesti ruuanlaitosta ja ruuasta.

Tykkää Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/thetki-ruokablogi/209316789112401

Löytyy ”thetki – ruokablogi”.

T-BBQ "maustetta elämään"

T-BBQ ”maustetta elämään”


T-Barbeque yritys on perustettu 2013 keväällä. Tuotteita on saatavilla mm. Osuuskauppa Keskimaan palvelutoreilta.  ”Autotallissa” vuonna 2009 kehitetty kastike on ollut huima keksintö, josta olen aidosti ylpeä.

Kastike on noteerattu jo hyvin tähän mennessä, menestystä toi mm. Chilifestien kastikekilpailu 2011, jossa sijoitus oli voittajakolmikkoon! Lisäksi kokemusta on niin ruokamessuilta, kuin markkinoiltakin.

Olen itseasiassa kokki, valmistunut vm – 98 ravintolakokiksi ammattikoulusta. Kulinaarisen intohimoni taustalla on se seikka, etten ole koskaan tehnyt päivääkään kokin töitä. Koulun jälkeen opiskelin lisää ja tehnyt erilaisia toimisto ym. töitä, ruuanlaitto rakkaana harrastuksena mennen siinä sivussa.

Yritän koota siis tähän blogiin kaikki ne reseptit ja kokemukset, joita olen kerännyt vuosien varrella. Olen intohimoisesti hakenut esim. täydellisen pastan reseptiä, viimein olen tainnut löytää kaikkiaan jopa kolme sellaista.

HUOM! Ethän kopioi kuvia ilman lupaa, ne ovat omiani.

Palaute:

teemu.peltonen@tbbq.fi    / tai

thetki@hotmail.com

TeemuMainokset

Yksi ajatus artikkelista “Thetki blogista ja ruuasta

  1. Päivitysilmoitus: Pitsakivi / paistokivi |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s